AT webdesign
Image default
Business / Agriculture and Forestry

Dozenhal, dé plek voor alle dozen

Dozenhal heeft mij enorm geholpen. Een aantal maanden terug was ik nogal in de ban van dozen. Ik wou graag het magazijn van mijn bedrijf wat overzichtelijker maken. Ik sprak hierover met een aantal collega’s en zij waren het er wel mee eens. Hiervoor had ik een aantal dingen nodig. Goedkope dozen en verpakkingsmateriaal. In welke maten, hoogtes en vormen de dozen moesten wist ik allemaal nog niet. Ik was dus op zoek naar een bedrijf die mij met al deze beslissingen kon helpen en die mij op veel vlakken kon helpen.

Dozenhal bleek de oplossing

Als je opzoek bent naar een bedrijf dat jou op veel fronten kan ondersteunen, dan moet je bij dozenhal zijn. Toen ik eenmaal op hun website terecht kwam wist ik meteen dat ik de juiste website gevonden had. Veel keus, lage prijs en een goede ondersteuning. Via de livechat heb ik meteen het een en ander nagevraagd en ik werd goed geholpen. Nadat ik via de hulp wist welke dozen ik nodig had kon ik verder kijken op de website.

Nieuwe of gebruikte dozen?

De dozenhal geeft je heel veel keuzes, zo weet je zeker dat je er het maximale uithaalt. Zo kun je kiezen of je volledig nieuwe dozen, of gerecyclede en dus gebruikte dozen wilt. Zelf ben ik van mening dat er niets mis is met gerecyclede dozen, daarnaast waren deze ook nog eens goedkoper. Ik besloot deze dus aan te schaffen. Ik koos de juiste maten en betaalde.

Bezorgservice van dozenhal

Dozenhal beschikt over een eigen bezorgservice. Dit betekende in mijn geval dat de dag na mijn bestelling alle dozen gratis bezorgd werden. Dit is natuurlijk fantastisch, al helemaal omdat de dozen al van een goede prijs waren. Nu de dozen binnen waren werd het tijd om te testen of de kwaliteit een beetje goed is. Zoals ik aan het begin van dit blog al aangaf is dit alles maanden terug gebeurd. Ik kan nu dus een goed beeld schetsen van de kwaliteit van de dozen. En ik kan je verzekeren, de kwaliteit is heel hoog. Er is nog geen doos kapot gegaan. Ben je dus op zoek naar dozen van karton? Ik kan je dozenhal meer dan aanbevelen. Op zoek naar andere dozen? Zoek dan een relatie online!