AT webdesign
Image default
Horeca

Gezellig uit eten met kinderen in Nootdorp

Ben je op zoek naar de perfecte plek om uit eten te gaan met kinderen in Nootdorp? Howdy’s Pannenkoek Saloon biedt een unieke eetervaring die je meeneemt naar het Wilde Westen. Dit is dé plek voor gezinnen die willen genieten van pannenkoek eten vlakbij Pijnacker. Met een sfeervolle, kindvriendelijke inrichting en een gevarieerd menu is het de ideale keuze voor een gezellige maaltijd met het hele gezin.

Een onvergetelijke ervaring voor jong en oud

Uit eten gaan met kinderen in Nootdorp wordt een feest bij Howdy’s Pannenkoek Saloon. Kinderen krijgen hier de ruimte om te spelen en hun eigen pannenkoek te versieren, waardoor ze actief betrokken zijn bij hun eetervaring. Dit maakt het restaurant tot een favoriete bestemming voor families die op zoek zijn naar een leuke en ontspannen sfeer. Ook stellen zij hun restaurant graag beschikbaar voor feesten en partijen. Denk hierbij aan kinderfeestjes, maar ook jubileums.

Pannenkoek eten vlakbij Pijnacker

Gelegen op de grens van Pijnacker en Nootdorp, vlak naast de A12, is Howdy’s Pannenkoek Saloon een gemakkelijk bereikbare bestemming voor heerlijk pannenkoek eten vlakbij Pijnacker. Of je nu terugkomt van een dagje uit of gewoon zin hebt in een smakelijke maaltijd, met een keuze uit 141 verschillende pannenkoeken is er voor iedereen wat wils. Speciaal voor de kleintjes is er een kinderpannenkoek die ze naar eigen inzicht kunnen versieren. Hierdoor kunnen ze niet alleen genieten van een lekkere pannenkoek, maar ook hun creativiteit kwijt.

Reserveer je tafel bij deze saloon

Zowel voor uit eten gaan met kinderen in Nootdorp als voor een smakelijke pannenkoek eten vlakbij Pijnacker, is Howdy’s Pannenkoek Saloon de uitgelezen plek. Mis deze unieke eetervaring niet en reserveer vandaag nog je tafel. Howdy’s is ook de perfecte locatie voor het vieren van feesten en partijen, met speciale arrangementen die afgestemd kunnen worden op jouw wensen. Boek nu en maak je klaar voor een avontuur in het Wilde Westen!