AT webdesign
Image default
Horeca

Voordelig en gemakkelijk koffie pads bestellen

Er zijn niet veel mensen die optimaal kunnen functioneren zonder een heerlijk kopje koffie. Een koffiezetapparaat kan daarom in geen enkele horeca-onderneming, kantoor of bedrijfskantine ontbreken. Ben je op zoek naar een kwaliteits koffieautomaat om te kopen of te huren voor je bedrijf? Wil je graag je koffiezetapparaat inwisselen voor een nieuwe? Of ben je op zoek naar de lekkerste koffie pads van een ervaren koffie specialist? Kies dan voor de uitstekende service van Baristocraat!

De beste koffiemachines voor het perfecte kopje koffie

Ga naar de webshop van Baristocraat en vind een uitgebreid aanbod van verschillende koffiezetapparaten. Kies voor een goede zakelijke koffiemachine die perfect aansluit bij je de wensen en behoeftes van jou en je onderneming. Maak je keuze tussen verschillende modellen. Mocht je vragen hebben over een specifiek model, twijfel dan niet om contact op te nemen. Alle machines zijn eenvoudig te bedienen en met een simpele druk op de knop zet je een heerlijke latte, espresso, cappuccino of Americano.

Wissel eenvoudig je kapotte koffiezetapparaat in

Is je zakelijke koffiezetapparaat kapot of zijn er onderdelen die nodig een opknapbeurt nodig hebben? De koffie expert neemt graag je oude apparaat over. Profiteer van een eerlijke ruil en keer terug naar je kantoor of horeca-onderneming met een volledig werkend apparaat. Het is niet alleen mogelijk om je apparaat in te wisselen bij de koffie expert. Mocht je koffiemachine kapot zijn, dan gaan de professionals er graag mee aan de slag in de werkplaats.

Altijd de lekkerste koffie pads dankzij de koffie specialist

Wanneer je over een koffiemachine beschikt, wil je natuurlijk heerlijk koffie kunnen zetten. Vandaar dat je de koffie expert ook kunt inschakelen als koffieleverancier. De specialist weet precies welke pads je moet kopen om de lekkerste koffie te kunnen zetten. Vandaar de samenwerking met Café Royal. Dit bedrijf heeft namelijk de compatibele Office Pad gemaakt. Deze pads zijn geschikt voor alle Nespresso Professional koffiemachines.