AT webdesign
Image default
Horeca

Hier boekt u de leukste hotelovernachting in IJsselstein!

Bent u van plan om er eens lekker een paar daagjes tussenuit te gaan deze zomer? Of heeft u een belangrijke vergadering en kunt u daar wel een goede vergaderruimte voor gebruiken? Hotel Epping biedt dé uitkomst. Dit hotel is gelegen in de provincie Utrecht en is perfect voor allerlei verschillende doeleinden. Zo ligt het dicht bij de A2 en Utrecht, maar ook bij het Groene Hart, voor als u op zoek bent naar rust.

Overnachten in een fijn hotel

Wilt u een hotelovernachting in IJsselstein? Dan bent u bij dit hotel aan het goede adres. U kunt kiezen uit verschillende hotelkamers. Het belangrijkste verschil betreft in dit geval de soort bedden. Wilt u een tweepersoonsbed, alleen één eenpersoonsbed, twee eenpersoonsbedden, drie eenpersoonsbedden of een kingsize tweepersoonsbed voor uw hotelovernachting in IJsselstein? Dat laatste bed staat in de meest luxe hotelkamer: de suite. Alle kamers zijn ruim ingericht en van alle basisgemakken voorzien.

Vergaderen is hier ook een mogelijkheid

Naast het feit dat u een hotelovernachting in IJsselstein kunt boeken, zijn er ook vergaderruimtes beschikbaar in de buurt van het hotel. Zo kunt u in alle rust en privacy belangrijke zaken bespreken. Ook is het mogelijk om voor of na de vergadering in het hotel te overnachten, zodat collega’s uit alle uithoeken van het land of zelfs uit het buitenland de vergadering kunnen bijwonen. Aangezien het hotel dichtbij de A2 gelegen is, is het makkelijk met de auto te bereiken. Ook door middel van openbaar vervoer is het eenvoudig te bereiken.

Boek gauw uw kamer

Bij een hotel kan een restaurant natuurlijk niet ontbreken. Zo ook niet bij Hotel Epping. Het restaurant is te vinden onder de naam Bites & Nights, een all you can eat-restaurant waar u van allerlei kleine gerechtjes kunt genieten. De gerechtjes – ook wel ‘Bites’ genoemd – zijn geïnspireerd op keukens vanuit de hele wereld. Uit elk continent is wel een specialiteit te vinden. Bovendien kunt u zowel warme als koude hapjes kunt bestellen. Heeft u trek gekregen in een hapje en een fijne hotelovernachting? Boek dan gauw uw kamer in dit prachtige hotel.