AT webdesign
Image default
Horeca

Verschillende lekkere smoothie smaken

Er bestaan mega veel smoothie soorten. Je kan namelijk van al het fruit en groente een smoothie maken. Met veel verschillende fruit en groente soorten zijn er dus ook heel veel, maar dan ook echt heel veel combinaties mogelijk met verschillende groente en fruit soorten. Je kan bijvoorbeeld ook een smoothie maken met mango. Aan alle fruit en groente soorten zitten verschillende gezondheidsvoordelen. Bij de Mango zitten er ook veel voordelen aan het eten van deze vrucht. 

De belangrijkste gezondheidsvoordelen van het eten van een mango hebben wij voor jou op een rijtje gezet. Dat zijn namelijk:

1. Mango geeft je immuunsysteem een boost. Dit komt doordat mango  een grote hoeveelheid 
    pro-vitamine A en vitamine C bevat. Vitamine A is net als vitamine C een weerstandsvitamine.

2. Mango draagt bij aan een gezonde bloeddruk. Er zit veel kalium en magnesium in mango en deze
    mineralen zijn belangrijk voor een gezonde bloeddruk.

3. Mango helpt je cellen gezond te houden. De grote hoeveelheid bétacaroteen kan net als de polyfenolen
    in mango’s bescherming van verschillende cellen in het lichaam bieden.

Mango is dus super gezond en goed voor je. Je kunt heel veel verschillende soorten smoothies maken met mango. In de smoothie hoef je niet perse een verse mango te gebruiken. Je kunt namelijk ook een bevroren mango of bevroren mango stukjes gebruiken voor in de smoothie. De smoothie word dat iets dikker en kouder. Super lekker en gezond voor in de zomer als je zin hebt in iets verkoelends. Een tipje van ons. Wij delen de 8 beste mango smoothies op onze website. Neem snel een kijkje op de website van Shakes on Wheels om de mango smoothies zelf te kunnen maken. Het is gemakkelijk om een mango smoothie te maken. We hebben verschillende soorten zodat er voor iedereen een smoothie bij zit met heerlijke mango. Zo kan iedereen profiteren van de gezondheidsvoordelen van een mango en genieten van iets lekkers.