AT webdesign
Image default
Hobby en vrije tijd

Hoe voorkomt u dat de fietsaccu voor Brinckers fietsen kapot gaat?

Wie een elektrische fiets van merken zoals Brinckers of Stella heeft, heeft daar ook een fietsaccu voor nodig. Deze dient u op te laden om gebruik te kunnen maken van de fiets. De accu is dus een heel belangrijk onderdeel van de fiets. Wanneer deze kapot gaat, is dit dan ook erg vervelend. U kunt een nieuwe fietsaccu voor Brinckers of Stella fietsen kopen bij GM-accu. Deze winkel heeft een groot assortiment van fietsaccu’s voor Brinckers en Stella fietsen. Maar hoe kunt u voorkomen dat de fietsaccu kapot gaat?

Het advies van het merk opvolgen

Iedere elektrische fiets komt met bepaalde laadinstructies. Deze instructies zullen ervoor zorgen dat de accu een langere tijd mee zal gaan. Het wordt bijvoorbeeld vaak afgeraden om de accu de hele nacht op te laden of lang leeg te laden. Door dit advies te volgen hoeft u hopelijk geen nieuwe Stella fietsaccu te kopen.

De temperatuur in de gaten houden

Het is erg slecht om fietsaccu’s in de volle zon te leggen. Hierdoor kunnen ze namelijk snel beschadigen. Ook de lage temperaturen zijn slecht voor de accu’s. Bewaar de fiets met accu dus op een droge plek die niet te warm of koud is. Het is niet slim om de accu in de winter of zomer buiten te laten liggen.

Gebruik de juiste opladers

Een fietsaccu voor Brinckers of Stella fietsen komt met een bijpassende oplader. De accu laadt het best op in combinatie met deze oplader. Wanneer u een verkeerde oplader gebruikt, kan de accu beschadigen. Om dit te voorkomen is het dus belangrijk om de juiste opladers bij de juiste accu’s te houden.

Toch een kapotte accu?

Een kapotte accu kan altijd voorkomen. Na een aantal jaar zal de accu namelijk gaan slijten. Een fietsaccu voor merken zoals Brinckers of Stella bestelt u dan eenvoudig via GM-accu. Een nieuwe Stella fietsaccu kopen hoeft dan helemaal niet duur te zijn.