AT webdesign
Image default
Business / Agriculture and Forestry

Hovenier in Heerhugowaard gezocht?

Bent u op zoek naar een hovenier in Heerhugowaard? Dan zit u goed bij de Noord-Hollandse tuinman! We zijn een hoveniersbedrijf in Noord-Holland. Ik ze we, maar eigenlijk run ik de hele zaak zelf. Laat ik me even voorstellen, Gert-Jan Klercq, tot uw dienst. Ik werk voor particulieren in mijn regio, maar ook voor bedrijven in de hele provincie. Bij mij kunt u terecht komen voor het ontwerpen van een tuin, het aanleggen van een tuin, het onderhouden van een tuin en de renovatie van uw tuin. zoals u ziet, ik bied een veelzijdig repertoire aan klussen aan voor mijn klanten.

Hovenier in Heerhugowaard, in hart en nieren

Als hovenier in Heerhugowaard zit het werk in mijn hart en nieren, ik ervaar ontzettend veel plezier om aan een dag werk te beginnen. Mijn filosofie in het te werk gaan in de tuin is het creëren van een levende tuin. het moet vooral een plek zijn waar u tot rust kunt komen en kunt ontspannen. En dat gewoon ieder jaar en elk seizoen. Ik vind namelijk dat een tuin net zo mooi kan zijn in de winter als in de zomer, ook al bloeien er geen bloemen. Daarom, wanneer u mij inschakelt voor het aanleggen van uw tuin, zorg ik ervoor dat er planten in komen die door het jaar heen afwisselen in het hoogtepunt van de tuin zijn.

Verantwoord met de natuur omgaan

Verantwoord met de natuur omgaan is ook een van mijn uitgangspunten. Daarom gebruik ik geen chemische bestrijdingsmiddelen die eventueel ook schadelijk kunnen zijn voor huisdieren die de tuin gebruiken, en alleen natuurlijke bestrijdingsmiddelen en meststoffen, hoewel het feit dat iets natuurlijk is niet hoeft te betekenen dat het beter is. Men vergeet vaak dat de natuur op zichzelf erg wreed en pijnlijk kan zijn in het comfort van hun eigen woningen. Desalniettemin ga ik milieubewust te werk en recycle ik zo veel mogelijk van het tuinafval en materialen tot natuurlijke bemesting! Zo ontstaat er meteen een gezond bodemleven die een positieve werking kan uitoefenen op de groeiende planten.

bekijk onze website >>