AT webdesign
Image default
Business / Agriculture and Forestry

Ketels & boilers kopen bij Loodgietshop

 

Heeft u ook zo’n behoefte aan ketels en boilers voor bij uw verwarming? Bij de Loodgietshop vindt u al uw ketels en boilers voor uw verwarming. Blijkt u toch nog gebruik te maken van oude apparaten en systemen van ketels en boilers, is het verstandig om hier misschien verandering in te brengen. Nieuwe ketels en boilers kunnen uw huishouden 80% minder aan energie laten betalen omdat ze zo energiezuinig en duurzaam zijn. Dit is toch geweldig?

De Loodgietshop biedt alleen de hoogste kwaliteit A-merken, zoals u van ons gewend bent. Voor uw verwarming hebben we een HR gaswandketel van Vaillant. Ook hebben we goedkope elektrische boilers, ketel aansluitpakket, rookgaspijpen voor de cv-ketel en diverse condens pompen. Bent u er nog niet helemaal uit? Neem gerust een kijk in ons aanbod van goedkope ketels en boilers. Wij zijn bereikbaar per mail en telefonisch wanneer er vragen zijn over onze producten.

 

Ketels & boilers nodig voor mijn huishouden

Ketels en boilers nodig om de warmte te bevorderen? Zoek niet verder, wij van de Loodgietshop hebben alles in huis. Van cruciaal belang bij het kopen van ketels en boilers is de duurzaamheid. Met een duurzame en energiezuinige verwarming bespaart u op lange termijn grote kosten uit. Ook doet u het milieu een grote dienst. Bij Loodgietshop vindt u divers apparatuur van bekende merken zoals een Vaillant HR gaswandketel. Een duurzame ketel en boiler kopen is dus niet alleen goed voor uw portemonnee maar ook voor het klimaat. Met de nieuwste techniek maken cv-ketels bijvoorbeeld ook gebruik van de warmte die in de rook zit bij de gasverbranding voor verwarming. Of u nu een elektrische boiler, rookgaspijp, energiezuinige condenspomp of een cv aansluitpakket wilt kopen bij de Loodgietshop… wij hebben alles op voorraad. Hierdoor kunnen wij razendsnel leveren nadat u een bestelling heeft geplaatst. Waar mogen wij u blij mee maken?

 

Ketels & boilers voor de warming

Snel ketels en boilers nodig? Shop dan bij de Loodgietshop.