AT webdesign
Image default
Bedrijven

Vergaderen tussen Breda en Tilburg

Vergaderen tussen Breda en Tilburg

De Tiendhoeve is gebouwd in 1641 en ligt in het hart van Brabant, op landgoed Gorp de Ley in Hilvarenbeek. Deze locatie bevindt zich in het midden van een prachtig landgoed waar u naar hartenlust kunt wandelen en fietsen. Kom daarna lekker een hapje eten en wat drinken en geniet van de rust. Maar wist u dat ze ook open zijn voor feesten en vergaderingen? Deze vergaderlocatie is uniek vanwege de mooie ligging en de prettige sfeer.

Kom vergaderen bij deze unieke vergaderlocatie

Wilt u met uw bedrijf op een rustgevende locatie tussen Breda en Tilburg vergaderen? U kunt bij De Nieuwe Hoef een prachtige vergaderzaal reserveren, inclusief een lekker lunchbuffet. Want zoals u misschien wel weet maakt vergaderen hongerig. Bij een vergadering in de vroege ochtend is een heerlijke kop koffie of thee met gebak een optie. Later in de middag is het ook mogelijk om aansluitend aan de vergadering een borrel te organiseren. Zo kunt u weer even opladen van het harde werken. Kom daarom vergaderen bij de Tiendhoeve tussen Breda en Tilburg en geniet van de prachtige natuur in de nabije omgeving.

Genieten van de natuur na de vergadering?

Nadat u een vergadering heeft gehad op deze mooie vergaderlocatie, kan het prettig zijn om daarna uw hoofd leeg te maken. Even ontspannen voordat de dag weer doorgaat en u door moet in het drukke werkleven. Maak een mooie wandeling door het landgoed van Gorp de Ley en geniet van de rustgevende natuur. Ook kunt u ervoor kiezen om een fietstocht te maken door de adembenemende natuur, bijvoorbeeld als teambuildingactiviteit. Het is ook mogelijk om in een van de ruimtes bijvoorbeeld een quiz te organiseren voor u en uw collega’s. Zo leert u elkaar nog beter  kennen. Reserveer voor al deze mogelijkheden en nog veel meer uw vergaderruimte bij De Nieuwe Hoef.