AT webdesign
Image default
Kinderen

7 onmisbare kinderkleding voor je kleintje voor een perfecte zomer

Het is die tijd van het jaar waarin kleintjes de kou echt kunnen voelen, vooral wanneer ze zijn gebundeld in winterjassen, mutsen en sjaals. Met zoveel beschikbare opties kan het moeilijk zijn om kleding te vinden die kleine armen en benen warm houdt, terwijl kinderen toch vrij kunnen bewegen en van hun speeltijd kunnen genieten. We hebben deze lijst samengesteld met de beste soorten kinderkleding om je kleintje warm te houden tijdens de koude winterdagen.

Zwempak

Iedereen weet dat de zomer de tijd is om naar buiten te gaan en te genieten van alles wat het warme weer te bieden heeft. Maar voordat je dat kunt doen, moet je ervoor zorgen dat je kleintje goed gekleed is. Bekijk deze must-have items voor je kinderen deze zomer:
Badpak – Het is onmogelijk om te veel badpakken te hebben, vooral als ze zo goedkoop zijn! Als je wilt dat je kinderen zoveel mogelijk tijd in het water kunnen doorbrengen zonder te verbranden, dan hebben ze een zwempak nodig.
Badpak bedekken – Als je nog geen kinderen hebt, wacht dan tot je ziet hoe gemakkelijk het voor hen is om overal zand te krijgen!

Bekijk kinderkleding webshop: Lytl.nl

Badpak

Probeer voor overhemden losse stijlen aan te houden die met andere kleding kunnen worden gelaagd en de bewegingen niet beperken. Dit soort overhemden zijn ook goed voor laagjes omdat de stof niet nat wordt als het regent of de persoon zweet. Zoek voor broeken naar broeken met wijde pijpen die voorkomen dat er sneeuw binnendringt en bevriezing veroorzaakt als het buiten koud is. Probeer ook een broek met elastiek rond de taille te vinden, zodat deze niet afglijdt tijdens het buiten spelen of wanneer het kind een activiteit doet zoals schaatsen. Rokken zijn goed omdat ze meer bedekking bieden dan korte broeken en gemakkelijker uit te trekken zijn als iemand op ijs of sneeuw valt en een koude huid krijgt.

Bedekken

De zomer is een van de beste tijden van het jaar. De zon schijnt, de dagen zijn lang en lui en je kunt alles dragen wat je wilt zonder oververhit te raken. Maar de zomer is er nog niet. Dat betekent dat we nog steeds te maken hebben met deze sombere winterdagen! De wintermaanden kunnen erg zwaar zijn voor mensen met een gevoelige huid, dus het is belangrijk om de huid van je kinderen gehydrateerd te houden als ze buiten in de sneeuw spelen of in de pauze rondrennen. Dit bericht behandelt enkele van onze favoriete kinderkledingstukken die ervoor zorgen dat uw kinderen zich tijdens deze koude wintermaanden goed voelen.

Hoed

Hoeden zijn geweldig om het hoofd, gezicht en oren te beschermen tegen de zon en het blokkeren van wind.
Een hoed met brede rand houdt het gezicht van uw kind de hele dag in de schaduw van de zon en beschermt tegelijkertijd tegen regen of sneeuw.
Mutsen met oorkleppen beschermen de oren van uw kind tegen wind die kouder kan zijn dan verwacht; dit is ook geweldig voor kinderen die graag hun mouwen opstropen om hun armen bloot te leggen om snel af te koelen als het buiten echt warm is!
Sjaals kunnen bescherming bieden rond je nek, schouders en kin op dagen dat het veel kouder aanvoelt dan je had verwacht.

Zonnebril

Een perfecte winterjurk is er een die warmte, veelzijdigheid en stijl biedt. Een van de beste dingen van wol is dat het kan worden gelaagd met andere materialen voor extra warmte en dat het naast een onderlaag ook als buitenlaag kan worden gedragen. Wollen kleding is ook geweldig omdat het geen water opneemt, zodat het niet zwaar wordt of zijn isolerende eigenschappen verliest als het nat is. Het beste aan wol? Het is ademend.

Zonnescherm

Het grootste deel van de tijd wordt leer gebruikt in jassen of schoenen. Er zijn echter ook merken als Leather Crown die het als kledingmateriaal gebruiken. Het merk biedt zowel diervriendelijk kunstleer als producten van echt leer. Welke stijl u ook verkiest, u kunt altijd iets vinden dat bij uw behoeften en budget past.

Sandalen

De zomer kan hectisch en chaotisch zijn met alle buitenactiviteiten die plaatsvinden. Er zijn genoeg momenten waarop je je kinderen de buitenlucht wilt laten ontdekken, maar het is niet altijd gemakkelijk om ze op tijd klaar te maken voor die avonturen. Hier zijn enkele van de beste zomersandalen voor kinderen, zodat je ze het hele jaar door scherp kunt houden:
Crocs Crocband-klomp voor kinderen – Met deze klomp kunnen uw kinderen elk obstakel aan zonder zich zorgen te maken dat hun voeten nat of vies worden. Bovendien zullen ze het leuk vinden om het gevoel te hebben dat ze iets anders dragen dan alle anderen.