AT webdesign
Image default
Kinderen

Met kids naar de speeltuin, wat neem je mee?

Op een zonnige dag met de kids op pad naar de speeltuin. Heerlijk voor ouders en voor de kids. Ravotten, spelen met andere kids en klimmen en klauteren. Maar wat neem je als mama mee naar de speeltuin?

1. De juiste kleding aan

Het klinkt vanzelfsprekend, maar wij zien maar al te vaak kinderen rondlopen in de speeltuin met witte kleding. En dat is niet al te handig. Want denk eens aan de valpartijen in het zand, het schaven langs wanden of het vuil worden van alle attributen in de speeltuin… Zorg daarom voor een “speel outfitje” wat lekker vies mag worden zonder dat mama boos wordt. Voor jouw fijn, maar ook voor het kind zodat hij of zij lekker zijn gang kan gaan en nergens op hoeft te letten.

2. GPS voor kids

Vooral bij een wat grotere of wijd gestrekte speeltuinen met weinig overzicht, is een GPS horloge of GPS tracker voor kids heel makkelijk. Stel dat je de kids uit het oog verliest en ze de speeltuin verlaten, hoef je maar even op de smartphone te kijken om te weten waar ze zijn. Daarnaast zijn deze gadgets ook nog eens leuk voor kids om te dragen en je kan er zelfs naar bellen! Handig 🙂 

3. Eten en drinken

Na uren spelen krijgen kinderen dorst en trek. Zorg er daarom voor dat je altijd wat lekkers mee hebt. Een pakje drinken en wat fruit of een liga.

4. Zonnebrand

Als de zon schijnt, zorg er dan voor dat je de kids even goed insmeert voordat je richting de speeltuin gaat. Een brandende zon en zwetende kids is een combi voor snelle verbranding. En dat willen natuurlijk ten alle tijden voorkomen.

5. Hygiënische doekjes

Toen de kids kleiner waren gebruikte u die waarschijnlijk veel. Stop ze nu ook even in de tas. Er zijn altijd situaties te bedenken waarin dit heel handig kan zijn. Denk aan een lekkend ijsje, vieze handen van het spelen of een snotneus. Even een doekje erlangs en alles is weer fris

https://www.spottergps.com/gps-horloge/kind/