AT webdesign
Image default
Kinderen

Wat kunt u met een borstvoedingskussen? Meer dan u denkt!

Problemen met borstvoeding? Pak deze adequaat aan! 

Bent u pas bevallen en ervaart u problemen met het geven van borstvoeding aan de kleine? Dan bent u niet te benijden. Problemen met borstvoeding komen veel voor: denk aan een borstontsteking, een huilbaby die niet goed drinkt of langdurige voedingen die leiden tot krampen in uw armen, nek en/of benen. In dit soort situaties biedt een borstvoedingskussen de nodige verlichting. Een borstvoedingskussen is een langwerpig soort kussen dat in een U-vorm gelegd wordt en u een volledige lichaamsondersteuning geeft tijdens het geven van de borst aan uw baby. Maar ook kunt u natuurlijk uw kleintje lekker ondersteunen met een borstvoedingskussen, als u zelf wel comfortabel ligt maar uw kindje niet. 

Over de multifunctionaliteit van borstvoedingskussens 

Bij het vallen van de term borstvoedingskussen hoeft u als moeder niet alleen te denken aan het moment van borstvoeding geven. Het kussen is namelijk ook nuttig als u flesvoeding geeft. Daarbij ziet een kussen voor borstvoeding er lekker trendy en stoer uit. Ze zijn verkrijgbaar in tal van kleuren en uitvoeringen. Het voedingskussen is verder ideaal om al aan te schaffen tijdens de zwangerschap. U slaapt er een stuk beter mee, zonder telkens te hoeven woelen en wrikken om de juiste lighouding te vinden! En na de kraamtijd? Dan legt u het kussen gewoon in de kinderbox of anders op een relaxfauteuil of op de bank. Een voedingskussen is namelijk heerlijk om tegenaan te liggen, ook voor volwassenen die geen borstvoeding of fles geven. 

Bekijk ons voordelige kwaliteitsaanbod 

Op onze website vindt u een mooi en breed aanbod borstvoedingskussens. Kopen gaat gemakkelijk en tegen interessante prijzen via onze webshop. Bestel er nu eentje en maak het uzelf gemakkelijk!