AT webdesign
Image default
Sport

Toernooi organiseren? Vergeet niet om op tijd medailles en sportbekers te bestellen!

Een slimme sportvereniging organiseert een toernooi aan het eind van het seizoen. Dat is leuk voor de leden, zorgt voor aanwas voor het nieuwe seizoen en het spekt de baromzet aanzienlijk. En omdat iedereen zich volledig inzet horen daar mooie prijzen bij. Niet alleen voor de sporters maar ook voor de mensen die zich met hart en ziel inzetten voor de vereniging! Door je alvast te oriënteren op verschillende medailles en sportbekers gaat het bestellen voor het grote toernooi straks een stuk makkelijker.

Welke medailles en andere prijzen je gaat bestellen is afhankelijk van de opzet

Hoe je jouw toernooi gaat vormgeven bepaalt voor een groot deel welke, en vooral hoeveel, medailles of sportbekers je moet bestellen. Iedereen die meedoet wil je natuurlijk een medaille geven als aandenken en waardering voor hun inzet. Maar ook dan heb je nog genoeg keuze. Je hebt de keuze uit verschillende voetbalmedailles en hockey medailles met een sportieve afbeelding of gravure. Maar het kan ook anders. Namelijk door medailles te bestellen met een eigen opdruk en een persoonlijke boodschap.

Hoe dan ook, wat wil je doen met jouw sporttoernooi? Speel in poules of met afvalwedstrijden? Volgt er nog een troostfinale tussen de nummers 3 en 4? Voor de winnaars van het toernooi kun je grotere medailles of sportbekers bestellen maar als je van plan bent om het toernooi jaarlijks terug te laten keren kun je ook kiezen voor een grote wisselbeker. Dat stimuleert de onderlinge competitie want iedereen wil die wel in zijn prijzenkast hebben staan!

Met zoveel opties is het moeilijker om medailles te kiezen dan om te bestellen!

Heb je al op de website van Budgettrophy.com gekeken? Hier vind je talloze mogelijkheden voor medailles, sportbekers en tal van andere prijzen. Voetbalmedailles, hockey prijzen, volleybalbekers en kampioensschalen, het is slechts een greep uit het assortiment. Ieder prijs is naar wens te personaliseren, gewoon makkelijk en direct via de website. Het bestelproces is erg eenvoudig maar met zoveel opties wordt het nog lastig om de leukste prijzen te kiezen. Succes!