AT webdesign
Image default
Hobby en vrije tijd

Vier het kinderfeestje van je zoon of dochter in het mooiste vogelpark in Nederland

Wat nou als je een bezoekje aan een dierentuin en een speeltuin kunt combineren tijdens een gezellig kinderfeestje? Vogelpark Avifauna biedt je deze kans en zorgt ervoor dat jouw kinderen en hun vriendjes en vriendinnetjes de dag van hun leven beleven! De verjaardag van je kinderen vieren doe je één keer per jaar en daar mag best een speciale dag van gemaakt worden. In het mooiste vogelpark van Nederland lopen de kinderen tussen de flamingo’s door, spelen ze in de stoerste buitenspeeltuin van regio Zuid-Holland en kun je uit verschillende feestarrangementen kiezen.

Wat valt er allemaal voor leuks te beleven in dit park?

Vogelpark Avifauna is het mooiste en grootste vogelpark van Nederland. Wanneer je het kinderfeestje van je zoon of dochter in dit park viert, leren ze niet alleen meer over vogels, maar kunnen ze ook uren spelen in een geweldige buitenspeeltuin in Zuid-Holland. Leer onder andere wat de meest gevaarlijke vogels ter wereld zijn en waarom de pinguïns zo goed tegen de kou kunnen. Naast een aantal bijzondere en prachtige vogelsoorten, kun je ook mini aapjes en maki’s bewonderen in het vogelpark. Zijn jullie in voor nog meer avontuur? Boek dan een spannende speurtocht of kies voor een toffe rondvaart in een grote boot!

Boek nu het leukste kinderfeestje bij het leukste vogelpark in Nederland

Naast het feit dat je het mooiste vogelpark van Nederland kunt bezoeken, kun je de kinderen lekker laten spelen en ravotten in de geweldige buitenspeeltuin in regio Zuid-Holland. Wanneer je een kinderfeestje naar dit vogelpark in Nederland boekt, zit de entree, toegang tot de elektrische attracties in de buitenspeeltuin, een cupje nectar en friet met mayonaise, limonade en een ijsje bij de prijs inbegrepen! Ga je met wat oudere kinderen naar dit vogelpark in Nederland? Dan kunnen zij zelfstandig over de jungle rivier varen om de dag met wat verkoeling en ontspanning af te sluiten.