AT webdesign
Image default
Business / Agriculture and Forestry

Website optimalistie

Website optimalisatie 

Veel bedrijven denken dat ze met het hebben van een website klaar zijn. Helaas is dit niet het geval. Natuurlijk kunnen bedrijven vandaag de dag niet meer zonder een website, maar de site moet ook wel functioneel zijn anders heeft het weinig zin. Als de website optimaal is en naar behoren functioneert dan is het de enige werknemer van uw bedrijf die zich 24/7 voor uw belangen inzet. Genoeg redenen dus om website optimalisatie te koesteren en wij van studio-webdigi.com kunnen u hierbij op een deskundige manier helpen.  Informeer gewoon eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Een website analyse

Bij het proces websiteoptimalisatie is een website analyse heel belangrijk. Waar kan het beter en waar gaat het mis? Op welke pagina verlaten veel bezoekers de website? Is er te veel informatie op deze pagina of is er een andere reden dat de bezoeker afhaakt? Het kan zijn dat uw bounce ratio erg hoog is. Dit is het percentage bezoekers van uw website wat slechts één pagina bezoekt. Komt het omdat de pagina zo goed is dat de bezoekers gelijk voldoende informatie heeft? Of kan de pagina de bezoeker niet boeien en haakt hij gelijk af? Wat zijn de exit pagina’s of wat is de gemiddelde tijd die een bezoeker op een bepaalde pagina’s doorbrengt? Wanneer iemand een halve minuut doorbrengt op uw blogpagina, dat kunt u er wel vanuit gaan dat die blog helemaal niet gelezen wordt. En waar komt de bezoeker op binnen? Kunnen ze wel het antwoord op hun vragen vinden? Al deze informatie is belangrijk voor het goed functioneren van uw website. Onze deskundige medewerkers kunnen u met deze informatie een exact beeld geven over de functionaliteit van uw website.

Een website laten maken

Als u kiest voor een website laten maken is het handig als er gelijk een stappenplan van website optimalisatie wordt opgesteld. Ook als u al een bestaande website heeft is een stappenplan van website optimalisatie belangrijk. Het optimaliseren van een website stopt eigenlijk nooit, het kan altijd beter. Wat gisteren goed voor uw bedrijf was kan vandaag veel minder effectief zijn. Daarom is website optimalisatie eigenlijk altijd belangrijk.

http://studio-webdigi.com