AT webdesign
Image default
Business / Agriculture and Forestry

WTC Kastanjehout

Bent u op zoek naar kastanjehouten producten? Dan bent u aan het juiste adres bij WTC Kastanjehout, want deze specialist mag zich een echte kenner noemen op het gebied van kastanjehouten producten. Bij WTC Kastanjehout kunt u al jaren terecht voor Franse en Engelse kastanje hekwerk (ook wel schapenhek genoemd) kastanje palen, Post and Rail, houten poorten, planken en balken en andere houten (tuin)producten. Deze producten koopt u gemakkelijk en snel online via de webshop.

Produceren op eigen werf

WTC Kastanjehout produceert op hun eigen werf in Harderwijk. Hierdoor zijn de prijzen van dit bedrijf enorm scherp, omdat de producten rechtstreeks van de producent komen. Ook heeft u hierdoor een korte levertijd. Bij WTC Kastanjehout kunt u niet alleen terecht als particulier, maar ook groothandels, hoveniers en de overheid behoren tot de klanten. Kastanjehout is niet alleen enorm mooi, maar is daarnaast ook duurzaam en milieuvriendelijk. Via de webshop vindt u alle producten die op voorraad zijn. Deze kunnen vaak snel geleverd worden.

Bekijk de webshop

Bent u geïnteresseerd geraakt in de kastanjehouten producten van WTC Kastanjehout? Surf dan snel naar de webshop van WTC Kastanjehout en bekijk hun voorraad online! Ook kunt u uw opdrachten doorgeven aan deze specialist in kastanjehouten producten!

https://www.wtckastanjehout.nl/