AT webdesign
Image default
Business / Agriculture and Forestry

De hovenier uit de omgeving van Rhenen kan er wat van!

Wij hadden echt professionele hulp nodig van een hovenier uit de omgeving van Rhenen. Het is namelijk zo dat ik en mijn vrouw niet de beste groene vingers hebben in de familie. Normaal gesproken is mijn familie super handig in de tuin, behalve wij. Daarom ziet onze tuin er nu ook totaal niet uit. Met overal onkruid en doorgegroeid gras, was het allemaal niet meer bij te houden. Dus werd het tijd om iemand in te schakelen die ons kon helpen met deze bende.

Een bepaalde stijl in onze tuin door de hovenier uit Rhenen

Hopelijk kan de hovenier uit de omgeving van Rhenen onze tuin een beetje redden. Want we vinden het erg fijn om in de tuin te zitten en koffie te drinken of te relaxen. Alleen dat doen we niet meer omdat het zo bende is geworden. Gelukkig wisten we een goede hovenier in de buurt en daar zijn we langs gegaan om te kijken wat de mogelijkheden waren voor onze tuin. Het bleek dat zij een aparte stijl hadden voor het aanleggen van tuinen en wij vonden dit geweldig en passend bij onze tuin. Dus na een flink overleg hebben we een design en een plan van aanpak gemaakt. Nu was het wachten op de afgesproken dag om de tuin te maken.

Genieten van onze tuin

De medewerkers van Exalto Hoveniers hebben erg hun best gedaan. Ze hadden eerst tijdens de verbouwing regen voorspelt, maar gelukkig is daar niks van gekomen. Bovendien ging alles volgens schema en waren ze eerder klaar dan dat ze gepland hadden. Het is echt een mooie tuin geworden met meer steen en een klein beetje natuur hier en daar. Dat past zeker beter bij onze tuin en ik kan niet wachten om in de zomer lekker buiten te zitten met mijn vrouw.

Bezoek de website

Bent u benieuwd wat Exalto Hoveniers voor uw tuin kunnen betekenen? Bekijk dan de website via www.exaltohoveniers.nl voor meer informatie over tuinen in het algemeen, hun portfolio en nog veel meer over alles wat met tuinen te maken heeft.