AT webdesign
Image default
Business / Agriculture and Forestry

All-in pakketten: kunstkerstbomen met decoratie

Kunstkerstbomen bieden grote voordelen ten opzichte van levensechte dennen en sparren. Zo zijn ze in de eerste instantie milieuvriendelijker, omdat er jaarlijks aanzienlijk minder bomen verkocht worden. Daarnaast zijn ze zeer tijdbesparend, omdat je geen tijd en moeite hoeft te stoppen in de zoektocht naar de ideale boom. Xmasdeco weet als geen ander hoe fijn het is om je alleen te hoeven storten op het versieren van de bomen en biedt daarom een ruim assortiment aan diverse kunstkerstboom. Neem een kijkje in de webshop voor alle varianten of schaf een all-in pakket aan!

De all-in pakketten van Xmasdeco zijn ideaal wanneer jij bijvoorbeeld verantwoordelijk bent voor de versiering van het bedrijfspand gedurende de kerstdagen. Tussen de pakketten wordt onderscheid gemaakt in een basic pakket en een luxe pakket. Het grote verschil tussen de pakketten is dat er in het luxury pakket net wat meer zit en van hogere kwaliteit is. Om te beginnen zijn de takken van bomen in het luxe pakket voorzien van een Nordman takje, wat de boom nog echter laat lijken. De bomen lijken namelijk meer op de traditionele Nordman boom, wat de kunstkerstboom natuurlijk laat ogen. Verder krijg je ook meer decoraties, glanzende versieringen en kerstballen van grotere omvang meegeleverd bij het luxury pakket. Op die manier kun je de kerstdagen nóg feestelijker maken met het all-in luxury pakket van Xmasdeco! Wil jij er ook een feestelijke tijd van maken, maar met een kleiner budget? Dan is het basic pakket ook zeer toereikend.

Kan jij niet wachten totdat de kerstdagen aanbreken, maar heb je weinig tijd voor de zoektocht naar de ideale boom met perfecte versieringen? Bekijk dan de webshop van Xmasdeco en ontdek de besneeuwde kunstkerstboom en mooiste kunstkerstboom, die je laten wegdromen in de sprookjeswereld gedurende de kerstdagen!

https://xmasdeco.nl/