AT webdesign
Image default
Business / Agriculture and Forestry

Dakster Dakbedekking

Als professionele dakdekker is Dakster Dakbedekking gevestigd in de regio van Enkhuizen en levert in de gehele provincie van Noord-Holland en Flevoland diverse diensten. We helpen mee aan renovatieprojecten, maar ook eenmalige reparatiewerkzaamheden of het vervangen van dakpannen.

Ons dakdekkersbedrijf gaat mee met de tijd en heeft vakmensen in dienst die alles afweten van milieuvriendelijk wonen. Zo zijn er specialisten die u kunnen informeren over energiezuinige bouwtechnieken zoals dakisolatie of het installeren van zonnepanelen of een groen dak. Wij kunnen u dus ondersteunen met onze expertise en zorgen ervoor dat u het resultaat dat dat u wenst. Hieronder kunt u verder lezen over wat Dakster Dakbedekking voor u kan betekenen.

Dakreparatie en renovatie

Er zijn tal van mogelijkheden om het dak op uw huis te onderhouden. Op den duur kunnen er lekken optreden vanwege slijtage, muizen of een storm die heeft gewoed. Het is dan zaak om een dak en gevelspecialist in te huren. Lekken worden gedicht, opdat u geen last meer hebt van een druppelend plafond. Dakpannen worden vervangen, waardoor het niet alleen de waterwerende werking herkrijgt, maar waardoor uw woning er van buiten ook weer top uitziet. Verder is Dakster Dakbedekking ook inzetbaar om uw woonplaats te renoveren. De kwaliteit van uw woonbeleving gaat dan aanzienlijk omhoog. Zo zorgen onze vakmannen er bijvoorbeeld voor dat u minder warmte verliest uit uw dak en dat deze in de zomer juist koeler is vanwege de aanleg van goede isolatie.

Overige dakwerken

Dakster Dakbedekking is tevens telefonisch te bereiken om overige dakwerken te verrichten. Hebt u een plat dak dat aan onderhoud toe is? U kunt dan nieuw bitumen laten aanleggen om alles weer volledig waterdicht te maken. Indien u liever een groen dak hebt is het mogelijk om ons dakdekkersbedrijf in te schakelen om gras te plaatsen op uw platte ‘5e gevel’. Dat is natuurlijk erg mooi en evenzo is het erg duurzaam. Het gras hernieuwt zichzelf, is lichtbestendig en heeft daarom weinig onderhoud nodig. Ook klassieke ambachten zoals die voor lood- en zinkwerk worden door ons uitgevoerd. Hebt u dus een klus voor uw dakwerk neem dan contact op met onze specialisten.

 

http://dakster.nl/