AT webdesign
Image default
Business / Agriculture and Forestry

Meer buiten met behulp van ingraaftrampolines

Een tekort aan vitamine d kan op langere termijn ernstige gevolgen met zich mee brengen. Vooral kinderen zijn risicogroepen voor een vitaminetekort voor vitamines. Vitamine d is dan ook een lastige vitamine om binnen te kunnen krijgen. Deze vitamine zou je op twee manieren binnen kunnen krijgen. De makkelijkste manier is door genoeg vette vis of margarine te eten. De moeilijkere manier is door genoeg in de zon te zijn. Maar het eten van de vette vis en margarine alleen zal niet genoeg zijn om de juiste hoeveelheden binnen te kunnen krijgen. Zo zal het dus altijd nodig zijn om in de zon te zijn.

Dit is vooral van belang voor kleine kinderen, omdat zij de vitamine d niet alleen maar nodig hebben om gezond te kunnen blijven, maar deze vitamine ook nodig hebben om zich goed te kunnen ontwikkelen. Het is dus heel belangrijk dat kleine kinderen genoeg van deze vitamine binnen krijgen. Maar kleine kinderen zijn natuurlijk zelf niet goed in staat om hierop te letten. Kleine kinderen hebben er zelf vaak geen enkel idee over hoe belangrijk het wel niet is om vitamines binnen te krijgen. De ouders van de kinderen moeten er daarom goed zelf voor zorgen dat de kinderen genoeg vitamine d binnen krijgen.

Om wat te doen aan het verkrijgen van vitamine d via de zon, is het belangrijk dat kinderen uit zichzelf naar buiten gaan. Om de kinderen uit zichzelf naar buiten te laten gaan moeten zij wel een reden hebben om dit te doen. Deze reden kunnen kinderen vinden als het buiten leuk is. Als ouders kun je het buiten leuk maken met ingraaf trampolines. Als je een ingraaf trampoline in je tuin zet zullen jouw kinderen het leuker vinden in de tuin en dus uit zichzelf sneller naar buiten gaan. Met trampolines kun je er dus voor zorgen dat kinderen het leuker vinden in de tuin en eerder naar buiten gaan.

 

http://www.trampolines.nl