AT webdesign
Image default
Business / Agriculture and Forestry

Een mantelzorgwoning waar iedereen jaloers van wordt

onze opa. Hij is nu helemaal alleen zonder oma en daarom moeten we steeds extra helpen in zijn huis. Maar in sommige delen van het huis, komt hij niet eens meer vanwege zijn zwakke benen. Daarom werd het tijd om een oplossing te bedenken waarvan mijn opa ook blij werd en het ons minder moeite kosten.

Een mantelzorgwoning bouwen voor onze opa

Door een grote brainstormsessie zijn we tot de conclusie gekomen om een mantelzorgwoning voor hem te laten bouwen. Zo hoefde hij niet ver weg van ons te zijn als hij hulp nodig had, is alles gelijkvloers dus hoeft hij geen trappen meer te lopen en hoeven wij minder snel op te letten wat hij allemaal doet, omdat we snel en gemakkelijk bij hem kunnen zijn. Alleen we wisten niet welk bedrijf we hiervoor moesten inschakelen dus hebben we research gedaan naar bedrijven die mantelzorgwoningen realiseren. Al snel kwamen we bij Chaletbouw Wernsen terecht en konden we daar op afspraak komen om het over de woning te hebben. We hadden allerlei wensen van mijn opa gekregen en vertelt aan de medewerker van Chaletbouw Wernsen. Zij zeiden dat ze dit inderdaad voor ons kunnen regelen en wij waren erg benieuwd hoe alles zou gaan uitpakken.

Alles was perfect ingericht

Nadat we alle details hadden besproken met Chaletbouw Wernsen gingen ze aan de slag aan de woning. Ze werkte erg nauwkeurig aan het project en binnen een maand zou die klaar moeten zijn. Dit was ook het geval, omdat alles goed verliep zoals ze hadden uitgepland. Het eindresultaat is echt sprakeloos. Alles was super mooi en modern ingericht en alles was aangepast zodat onze opa met plezier hier kon leven. We zijn nu een paar maanden verder en onze opa heeft het erg naar zijn zin in zijn nieuwe woning. Benieuwd naar mantelzorgwoning prijzen? Bekijk ze op onze website.

Contact

Wilt u ook een chalet realiseren voor iemand of uzelf? Bekijk dan de website van Chaletbouw Wernsen via www.mantelzorg-wernsen.nl voor meer informatie over hun producten en diensten.