AT webdesign
Image default
Business / Agriculture and Forestry

Een gassoort met een zuurstof verdrijvende werking

Waar dient argon gas voor?

Wanneer u een producent bent dan heeft u argon gas nodig om uw producten te kunnen maken. Daarvoor wilt u natuurlijk eerst goed weten wat argon gas precies doet en wat het gas precies is. Het argon gas is in geen enkele vorm inert, met inert bedoelen we: gevaarlijk, explosief of brandbaar. Het gas heeft wel een zuurstof verdrijvende werking, dit zou dus kunnen leiden tot een verstikking. Het gas is aangetoond door het onderscheiden van water, stikstofgas, zuurstof, koolstofdioxide en een aantal andere gassen. Dit zorgt ervoor dat u argon gas ook prima kunt mengen met een van deze genoemde gassen.

Is argon gas herkenbaar?

Het gassoort is kleur- en geurloos, daardoor is het gas in vele gevallen moeilijk te herkennen. Argon gas is wel te herkennen aan een aantal kenmerkende eigenschappen. het is namelijk een edelgas dat zwaarder is dan de lucht die we in ademen. Daarnaast kennen we ook een aantal chemische eigenschappen, zoals bijvoorbeeld het kookpunt.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor argon gas

Wij bieden argon gas met een hoge zuiverheid aan. Bij ons kunt u argon gas kopen van verschillende typen en hoeveelheden liters, het gas is tevens onder druk samengeperst. Ook is argon gas vloeibaar te verkrijgen. Wij zullen het hele land door reizen om onze klanten te kunnen voorzien van hoge kwaliteit argon gas. Tevens zorgen wij voor een correcte installatie van de tanks en blijven wij graag adviseren. Onze technici en ingenieurs ontwikkelen met kennis, kunde en perfectie precies de juiste en innovatieve oplossing voor onze klanten. Op deze manier verschaffen wij onze klanten een grote voorsprong op hun concurrenten.

Wanneer u vragen heeft of het argon gas kunt u ons ten aller tijden contactneren. Weet u niet zeker welke variant van argon gas u nodig heeft? Vraag het aan onze specialisten!

http://www.westfalengassen.nl/