AT webdesign
Image default
Business / Agriculture and Forestry

Een ondernemer heeft het al druk genoeg

Als je iemand op straat vraagt naar hoe zij zich een drukke ondernemer op straat voorstelt is het antwoord vaak hetzelfde: “Een man in pak, met in zijn linkerhand een laptoptas en in zijn rechterhand een telefoon, die druk bellend iedereen voorbij loopt”. Heel gek is dat niet, want als ondernemer ben je genoodzaakt om elke dag en op elk tijdstip bereikbaar te zijn. Stel je namelijk eens voor dat je nét dat ene telefoontje mist en dit een potentiële investeerder of grote klant betrof. Stel je voor dat je druk bezig bent om je positioneren als iemand die betrokken is bij zijn klanten en hen allemaal persoonlijk te woord wil staan, maar je batterij leeg is waardoor hier weinig van terechtkomt?

Dit is natuurlijk als ondernemer je grote nachtmerrie. Om dit te voorkomen ben je genoodzaakt om eigenlijk op elk moment van de dag bereikbaar te zijn. Sterker nog: eigenlijk moet je ook ’s nachts bereikbaar zijn! Dit leidt vaak tot onhandige situaties: verjaardagsfeestjes waar je plotseling gebeld wordt terwijl de kaarsjes op de taart net worden uitgeblazen, of een vergadering waarbij je tijdens het belangrijkste deel weg moet lopen omdat je wellicht gebeld wordt door je potentiële nieuwe opdrachtgever.

Toch zie je steeds vaker collega ondernemers zonder die telefoon in de rechterhand over straat lopen. Negeren zij hun telefoon dan volledig? Natuurlijk niet, maar ze gebruiken hem alleen op de momenten waarop het hun uitkomt, of op de momenten dat ze zeker weten dat er een belangrijke beller aan de andere kant van de lijn hangt. Hoe ze dit doen? Ze laten iemand anders de telefoontjes opnemen! Zo bied biedt bizziphone.com een telefoonservice aan waardoor je zelf niet meer alle telefoontjes hoeft op te nemen. Ondernemen is immers al een taak op zich, waarom zou je dan niet iemand anders de rest laten regelen?

http://www.bizziphone.com/