AT webdesign
Image default
Business / Agriculture and Forestry

Hulp bij het reduceren van schulden

Na jarenlang hard werken, reizen en leren, is het je maar niet gelukt om je studie af te ronden. Je bent na een jaar studeren gaan werken in de verwachting dat je binnen tien jaar wel een opleiding zou oppakken om deze vervolgens met succes af te ronden. Het zou geen kwaad kunnen om nu wat extra te gaan werken en een jaar te gaan reizen, want bij terugkomst zou je weer in de boeken duiken en gaan leren alsof je leven er vanaf zou hangen. Nu is het tien jaar later en zit je met een flinke studieschuld. Ook het reisproduct levert je hoge schulden op, want de beloofde studie heb je nooit af kunnen ronden. Hoewel je het geen probleem vindt om harder te gaan werken, ziet het er naar uit dat het niet genoeg zal zijn. Hoe ga je je hieruit redden?

Wanneer je flinke schulden hebt gemaakt en je niet weet hoe je hiermee om moet gaan, kun je hulp inschakelen van een schuldhulpverlener. Schuldhulpverlening is in het leven geroepen om mensen te begeleiden bij het beperken van uitgaven en het reduceren van schulden. Ook als jij dus kampt met een hoge studieschuld kan een schuldhulpverlener uitkomsten voor jou bieden. Professional Partners werkt nauw samen met schuldhulpverleners, omdat deze werkzaam zijn in het maatschappelijk domein. Het maatschappelijk domein is een dynamisch gebeuren, waarbij er constant gaten vallen tussen de vraag naar en het aanbod van sociale talenten. Professional Partners zorgt er daarom voor dat een vacature schuldhulpverlening of andere vacatures voor werken bij gemeente opgevuld worden.

Ben jij op zoek naar een baan binnen het sociaal domein of ben jij als werkgever op zoek naar een schuldhulpverlener? Dan ben je bij Professional Partners helemaal aan het juiste adres! Wij leiden professionals op voor het echte werk.

https://professionalpartners.nl/