AT webdesign
Image default
Business / Agriculture and Forestry

Klussen op de zaterdagmiddag

Op de zaterdagmiddag heb jij altijd meer dan genoeg tijd om lekker te rommelen in de schuur. Aan schroefjes heb jij geen gebrek en ook hout is geen tekort in jouw schuurtje, want na jaren klussen heb jij heel wat materialen bij elkaar gespaard. Desondanks blijkt maar al te vaak dat de bouwmarkt toch de beste oplossing biedt voor een oneindige zoektocht naar een onvindbaar schroefje. Ook biedt het vaak de mogelijkheid om aanvullende gereedschappen en materialen in te kopen, want de Stoelhoeken in jouw schuur zijn nét niet van het juiste formaat en van de Raveeldragers kom je er precies één tekort. Gelukkig heeft BNV Tools alles in huis, waar jij naar op zoek bent! Benieuwd naar het gehele assortiment? Neem dan een kijkje op de website van de bouwgroothandel of krijg in dit artikel meer inzicht in de specifieke productcategorieën.

Een schroefje voor elke klus

Ga jij aankomende maand de vlonder repareren? Ben jij van plan om deze week een fotolijstje in elkaar te zetten? Wil jij een eigen bank in elkaar flansen? Dan is het belangrijk om over de juiste materialen en gereedschappen te beschikken. Niet alleen professionals moeten scherpe zagen en kwalitatief hout ter beschikking hebben om een mooi eindresultaat af te kunnen leveren; ook de thuisklusser heeft baat bij geavanceerd gereedschap en professionele materialen. BNV Tools biedt daarom een ruim assortiment in bouwgereedschappen en -materialen, zoals tekengereedschap, lijm- en kitmiddelen, vulplaatjes en schroeven voor gipsplaten.

Aan de slag

Wil jij binnenkort aan een thuisklusproject beginnen? Blijf dan niet langer de schuur doorspitten naar het juiste schroefje of een plank van het juiste formaat, maar neem een kijkje in de webwinkel van BNV Tools voor het gehele aanbod. Advies nodig? Dan staan de experts van BNV Tools je graag te hulp en adviseren je in de mogelijkheden. 

https://www.bnvtools.nl/