AT webdesign
Image default
Business / Agriculture and Forestry

Om elk handje een ander polsbandje

Polsbandjes kun je bedrukken voor je eigen feest of evenement. Dit kan allemaal bij Drukbedrijf. Al onze polsbandjes zijn voorzien van een unieke nummering waardoor fraude niet mogelijk is. Ook zijn de bandjes in verschillende kleuren en materialen te bestellen waardoor ook leeftijdscontrole heel gemakkelijk is.

Omdat wij veel verschillende soorten polsbandjes hebben van andere materialen, is het handig om eerst te bepalen waarvoor je de bandjes wilt gaan gebruiken. We geven in deze blog een kort overzicht wat voor bandjes we hebben en waar jij ze het best voor kunt gaan gebruiken. Zo is er voor ieder soort evenement of feest wel een bandje wat bij jou past!

Textiel polsbandjes Dit type polsbandje bestel je voornamelijk voor langdurige evenementen van bijvoorbeeld 1 of 2 weken. Het bandje wordt speciaal gewoven met jouw ontwerp. Je kunt dus het hele bandje naar eigen wens ontwerpen! De stof irriteert niet en heeft geen scherpe randjes waardoor je het bandje makkelijk langdurig om kunt houden.

Siliconen polsbandjes Deze bandjes worden voornamelijk gebruikt als marketingmiddel. Denk aan een sponsoring voor een goed doel. De bandjes gaan lange tijd mee en kunnen makkelijk om en af gedaan worden. Je kunt de bandjes zowel aan de binnen als buitenzijde laten bedrukken en zelfs voorzien van diepte voor een extra diepe indruk op je klanten.  Stoffen polsbandjes Deze bandjes worden net als de textiel polsbandjes gebruikt voor langdurige evenementen en hebben een fijne pasvorm. Anders dan bij de textielbandjes is dat het ontwerp gedrukt wordt in plaats van gewoven. Wel zijn de bandjes full color te bedrukken. Tyvek polsbandjes Deze bandjes is van een papiersoort gemaakt wat zeer stevig is en wordt bevestigd met een plakstrip om de pols. De bandjes zijn bedoeld voor korte evenementen van 1 dag en wordt vaak als toegangsbewijs gebruikt. Vinyl polsbandjes Deze bandjes zijn net zoals de tyvek polsbandjes geschikt voor korte evenementen van 1 dag. De bandjes zijn waterdicht en worden bevestigd om de pols met een druksluiting. De bandjes kunnen alleen verwijderd worden door deze door te knippen en kunnen daarom niet nogmaals gebruikt worden. Ben jij er nog steeds niet over uit welk polsbandje bij jouw evenement past? Kijk dan voor meer informatie op onze website om alle polsbandjes met uitleg nog even goed door te nemen.

https://www.drukbedrijf.nl/horeca/polsbandjes/

 

Ook kun je een kijkje nemen op onze website voor meer van onze producten die van toepassing kunnen zijn voor jouw evenement of feest!

https://www.drukbedrijf.nl/