AT webdesign
Image default
Bedrijven

Poorten voor de oprit: veilig en stijlvol

Poorten voor de oprit zijn om er om uw tuin en huis veiliger te maken, en om uw eigendom af te bakenen. Maar dat betekent niet dat een poort er uit hoeft te zien als een muur. Sterker nog: poorten voor de oprit kunnen veel toevoegen aan de stijl en uitstraling van uw tuin en van uw woning in het geheel. Daarvoor heeft u wel een bedrijf nodig dat met u meedenkt en een poort kan ontwerpen die aansluit bij uw wensen en eisen. Daarvoor bent u bij Poortland aan het juiste adres. Lees verder voor meer informatie.

Zoekt u poorten voor de oprit?

Als u overweegt om een tuinpoort voor de oprit te laten installeren, kunt u kiezen uit veel verschillende materialen, stijlen en functionaliteiten. Waar moet u op letten? Waar kunt u uit kiezen? En waar moet u rekening mee houden?

Het gebruikte materiaal voor de poort

Poorten zijn er in allerlei vormen en maten. Afhankelijk van de grootte, maar ook van uw persoonlijke voorkeur, kan een poort van staal, aluminium of hout worden vervaardigd. Ieder materiaal heeft een eigen esthetische kwaliteit, maar wordt ook op een andere manier ingezet. Staal en aluminium zijn beide stevig en veilig, maar aluminium is sterker en lichter. Hout daarentegen is wat kwetsbaarder, maar heeft een meer klassieke uitstraling. Door verschillende materialen te combineren, kan de perfecte tuinpoort voor u ontworpen worden.

Een geautomatiseerde poort?

Als u een poort laat plaatsen bij uw oprit, hoeft u die natuurlijk niet met de hand te openen en te sluiten – hoewel dat wel mogelijk is. Veel mensen kiezen ervoor om elektromechanica in te laten bouwen, waarmee de poort op afstand kan worden bediend en/of door middel van sensoren open en dicht kan gaan. Door middel van parlofonie of videofonie kunt u bovendien makkelijk communiceren met uw bezoekers die voor de poort staan.