AT webdesign
Image default
Business / Agriculture and Forestry

Sportieve horloges voor heren verdringen de XXL horloges

Van XXL horloges naar sportieve horloges heren

Als man wil je je outfit graag completeren met een mooi horloge. Horloges van heren zijn veruit het meest gewilde sieraad voor mannen. Horloges voor heren in zijn er in vele maten, soorten en stijlen. De laatste decennia waren vooral de xxl horloges erg in trek. 2015 lijkt echter het jaar te zijn waarin de sportieve horloges heren hun come back maakten. De trend lijkt ingezet van grote XXL horloges naar meer sportief ogende horloges, waarbij het grote formaat van het herenhorloge niet per definitie meer doorslaggevend is.

Sportieve horloge heren; wat maak de sportief?

Sportieve horloges voor heren worden gekenmerkt door een aantal elementen. Als we kijken naar de horlogeband zijn het voornamelijk de materialen siliconen en staal die voor een sportieve touch zorgen. De klok moet daarnaast een ronde vorm hebben. Kijken we naar de wijzerplaat, dan is een toevoeging van een chronograaf, al dan niet functioneel, typisch zo’n component dat de sportiviteit van een horloges heren onderstreept. Welke herenhorloges voldoen aan het beeld van een sportief herenhorloge? We stellen een voorbeeld met een typisch Guess horloge

Guess horloge W0248g5; een typisch sportief herenhorloge

Dit Guess horloge is nou wat bedoelen als we spreken over een sportief horloge. Een siliconen band, ronde kast en chronograaf. Uitgevoerd in een sportieve blauwe kleur met zwart accenten maakt dat dit Guess horloge een en al ‘sport’ uitademend. Guess doet dit goed, want als we verder de collectie bekijken dan zien we in lijn met dit Guess horloge een aantal van dit soort herenhorloges.

 

http://www.horlogesstyle.nl