AT webdesign
Image default
Business / Agriculture and Forestry

Tool voor hoveniers

Ben je een hovenier, werkvoorbereider, architect of inkoper bij een tuincentrum? En ben je op zoek naar nieuwe planten of bomen? Dan moet je zeker kennismaken met deze tool die speciaal is ontwikkeld voor hoveniers: BeplantingsplanOnline. Deze tool helpt je bij het maken van een keuze tussen een groot assortiment bomen, planten en producten geschikt voor de groenprofessional.

Gratis advies

Olaf Nijenkamp, een groothandel in planten en bomen, heeft deze tool ontwikkeld. Deze is gratis voor hoveniers, architecten en andere groenprofessionals. Het enige wat je moet doen is het formulier in te vullen op de website van het bedrijf en je ontvangt binnen 10 minuten een mailtje met een speciale link naar de tool. Let op: als je gebruik wilt maken van deze gratis tool dan is het belangrijk dat je een KvK nummer hebt. In BeplantingsplanOnline vind je een databank met meer dan 300.000 planten en producten. Je kunt een klantofferte samenstellen in jouw huisstijl en je ontvangt daarbij gratis advies over de items.

Meer weten over BeplantingsplanOnline?

Wil je ook aan de slag gaan met BeplantingsplanOnline? Surf dan snel naar de website van Olaf Nijenkamp en ontdek vandaag nog de gemakken van de tool. Mocht je nog vragen hebben over de tool of een bepaald product zoals vaste planten of klimplanten dan raden we je aan om contact op te nemen met Olaf Nijenkamp. De specialisten helpen je graag verder zodat je gegarandeerd een goede keuze maakt met het doen van een aankoop. De groothandel heeft ook een showroom in Raalte. Het is zeker een aanrader om hier eens een kijkje te nemen, want zo zie je alle producten in het echt die je normaal in de tool ziet op je beeldscherm. En in het echt zie je alles toch iets beter.

https://www.olaf-nijenkamp.nl/