AT webdesign
Image default
Business / Agriculture and Forestry

Waar moet een website aan voldoen?

 

In grote steden als Amsterdam is tegenwoordig een enorme online concurrentie. Wanneer u wilt uitblikken met een product of dienst, en hier online resultaat uit wilt halen, heeft u niet alleen op te boksen tegen diverse concurrenten, maar ook tegen een steeds kritischer wordende bezoeker. Als u tegenwoordig een concurrerende website wilt laten maken, waar moet deze dan aan voldoen?

Responsive

Allereerst dient een moderne website responsive te zijn. Men maakt tegenwoordig steeds meer gebruik van mobiele apparaten; het mobiele internetgebruik is onlangs zelfs dat van de desktop gepasseerd. Om aan de mobiele vraag te voldoen, dient u een flexibele website te hebben. Deze website moet mee kunnen schalen met mobiele apparaten en over een dynamisch, responsive design beschikken, zodat u ten alle tijden goed en volledig in beeld komt.

Laadtijd

Anno 2018 wordt men steeds ongeduldiger. Vroeger kwam het nog wel eens voor dat een website er een halve minuut over deed om te laden. Is dit bij uw website het geval, dan ben u hoogstwaarschijnlijk uw zuurverdiende bezoeker alweer kwijt. Het is daarom belangrijk om te zorgen dat uw website snel en volledig laadt.

WordPress

De content vliegt je tegenwoordig om de oren. Het is vervelend om te horen, maar het is aanhaken of afhaken. En wilt u up-to-date blijven met uw website, dan zal u regelmatig wijzigingen aan uw content aan moeten brengen. Het is niet altijd de meest duurzame optie om hier externe personen voor in te huren; u kunt dit beter zelf doen. Om zelf u website te kunnen beheren, is het dan ook belangrijk om over een CMS als WordPress te beschikken.

Bekijk de mogelijkheden bij SAM Design

SAM Design is een professioneel webdesign bureau, die uw website aan alle moderne eisen laat voldoen. Wilt u uw website laten maken in Amsterdam? Bekijk dan de mogelijkheden bij ons bureau!