AT webdesign
Image default
Business / Agriculture and Forestry

Voor uw ideale printer of scanner moet u bij Repromat zijn!

Als u op zoek bent naar een professionele printer of scanner, moet u zeker bij Repromat zijn!

Zij zijn de aanbieder voor grootformaat printer en scanner voor uw bedrijf. Of u in de grafische industrie zit of in een overheids eenheid, het maakt allemaal niet uit! Er voor iedereen wel iets te regelen bij Repromat. WIj helpen u graag bij het adviseren van het juiste product voor uw bedrijf.

Topmerken printers en scanners van Repromat

Bij Repromat hebben we alleen maar topmerken! Denk hierbij aan Rowe, Contex, Graphtec, I2S, HP, en nog veel meer. Qua printer verkopen we eigenlijk alleen maar HP printers. De reden hiervoor is omdat HP het beste kwaliteit levert bij het laten drukken van grote documenten. En wij bij Repromat willen alleen de beste kwaliteit voor uw bedrijf. Ze hebben we HP Pagewide printers. Met dit systeem wordt u werk met een groot document efficiënter, sneller en eenvoudiger. We hebben veel verschillende soorten HP Pagewide printers in ons assortiment. De ene kan meerverbruik rollen aan en de ander grote formaten. Zo is er voor elk bedrijf de ideale printer. Maar we hebben niet alleen maar printers. Ook scanners kunt u bij Repromat krijgen. Daar zijn ook diverse varianten te verkrijgen. Er zijn ook opties waar u beide systemen kan kiezen. Dat zijn de multifunctionals. Dit zijn printers en scanners in 1! Dus u hoeft maar 1 systeem aan te schaffen voor dubbel zoveel plezier.

Voor wie zijn deze printers en scanners?

De producten die wij verkopen zijn speciaal bedoeld voor bepaalde branches. Bijvoorbeeld voor de grafische industrie. Wij, bij Repromat, begrijpen dat u uw mooie designs voor bedrijven goed wilt presenteren en misschien wel een groot document moet opmaken. Door de printers en scanners van Repromat brengt u alleen maar voordeel in uw bedrijf.

Contact

Wilt u ook kijken of er een printer bij u past? Bekijk dan de showroom van Repromat, of neem een kijkje in de webshop van Repromat voor al hun producten. Bovendien kunt u op de website zelf meer informatie vinden.