AT webdesign
Image default
Auto's en Motoren

Auto inkoop voor de auto’s die je niet meer gebruikt

Het gebruik van auto’s maken ons leven een stuk makkelijker. We komen vaak sneller aan op onze bestemmingen en zijn beschut tegen het weer. Uiteindelijk zal er een moment aanbreken dat je niet meer zoveel aan jouw auto hebt. Dit kan om verschillende redenen zijn. Zo kan dit zo zijn vanwege schade aan de auto. In dit geval bestaat er natuurlijk de mogelijkheid om de auto te laten repareren en bepaalde onderdelen te vervangen. Hierbij ga je wel even goed moeten nadenken als dit wel handig is. Hoe oud is de auto bijvoorbeeld? En hoeveel moet je betalen voor de reparatie? Is het uitgeven van misschien honderden euro’s het wel waard? In geval dit niet zo is dan moet je dus een andere weg vinden om dit op te lossen. Het verkopen van jouw auto aan een garage kan hier uitkomst in bieden. Zo kun je van jouw schadeauto of sloopauto afkomen, zonder dat dit teveel gedoe met zich mee brengt. Bij het verkopen van jouw auto aan Auto Inkoop BV hoef jij je niet druk te maken dat je met lege handen wegloopt. Je krijgt namelijk altijd de beste prijs aangeboden. Dit reëel bedrag wordt gecalculeerd door onze deskundigen.

Altijd een snelle en soepele afhandeling

Auto Inkoop BV houdt zich al jaren bezig met het helpen van de samenleving. Zo helpen zij jou en anderen om op een simpele wijze van jouw schadeauto af te komen. En dit zonder dat jij jouw woning hiervoor hoeft te verlaten. Onze chauffeur komt namelijk zelf langs, op een dag die jij aangeeft, om de auto op te halen. Verder hoef jij je ook geen zorgen te maken over bijkomende kosten. Voor het laten ophalen van de auto betaal je namelijk niets. De vergoeding die jij krijgt voor het verkopen van jouw auto is ook altijd iets wat je contant ontvangt op het moment van overdracht. Ook zal je een vrijwaringsbewijs ontvangen waarmee je kunt aantonen de auto niet langer in jouw bezit te hebben. Zo ben je ook geen premie meer verschuldigd aan jouw verzekeringsmaatschappij.

Verkoop jouw auto vandaag nog

Via autoinkoopbv.nl kun je gemakkelijk een taxatie aanvragen voor de verkoop van jouw auto. Binnen korte tijd ontvang je van ons een terugkoppeling. Wij hebben interesse in vele soorten auto’s. Heb jij een particuliere auto of een bedrijfsauto, dan is deze welkom. Mits deze van het bouwjaar 2000 of jonger is.