AT webdesign
Image default
Business / Agriculture and Forestry

Inspecteer en repareer nokvorsten

De dakpannen die op de punt van het dak liggen, noemt men de nokvorst. Deze nokvorsten moeten nog veel meer weersomstandigheden doorstaan dan de reguliere dakpan, omdat ze op de top liggen van het dak. Regen, sneeuw, ijzel, maar ook warme temperaturen en wind zullen de kwaliteit van de nokvorsten doen verminderen. Om die reden is het van groot belang om regelmatig te controleren hoe het dak ervoor staat en of er actie ondernomen moet worden om het dak te reinigen, nokvorsten te vervangen of lekkage repareren. Heeft u te maken met één van deze problemen of zou u graag een gratis dakinspectie willen laten uitvoeren? Schakel dan de hulp in van dakdekkersbedrijf Dakbeheer Hermans en laat uw dak repareren door deze professionals!

Nokvorstreparatie

De nokvorsten van het dak moeten diverse weersomstandigheden doorstaan en kunnen daarom afnemen in kwaliteit. Echter, mensen die wonen in oude huizen zullen over het algemeen meer last ervaren van nokvorsten dan mensen wonend in nieuwbouwhuizen. Dit komt door het feit dat nokvorsten vroeger vastgelegd werden met behulp van cement, waar er bij nieuwbouwwoningen gewerkt wordt met flexibel dakmortel. De keuze voor flexibel dakmortel is het gevolg van scheurende nokvorsten, doordat het cement niet meebeweegt met de diverse weersomstandigheden waaraan de nokvorsten blootgesteld worden. Flexibel dakmortel doet dit wel, wat voorkomt dat er scheuren of kieren onstaan in de nokvorsten. Is het voor uw woning tijd om een nokvorst dak reparatie te ondergaan? Dan staan de dakdekkers van Dakbeheer Hermans voor u klaar.

Andere diensten van Dakbeheer Hermans

Heeft u geen last van gescheurde nokvorsten, maar zou u wel graag willen dat het dak geïnspecteerd wordt, lekkage verholpen wordt of mossen- en algengroei bestreden wordt? Aarzel dan niet op contact op te nemen met Dakbeheer Hermans om te achterhalen wat zij voor u kunnen betekenen.

https://economy.nl