AT webdesign
Image default
Business / Agriculture and Forestry

Webcam covers zijn er voor jouw privacy!

Een webcam cover heb je nodig om je te beschermen tegen kwaadwillende hackers. Deze hackers kunnen namelijk toegang krijgen tot je camera. Met een webcam cover wordt je privacy beschermd omdat deze voorkomt dat kwaadwillenden toegang krijgen tot je camera. En omdat je mobiele telefoon niet hackerproof is, is er ook een webcam cover voor je mobiele telefoon.

Is een webcam cover voor een mobiele telefoon wel nodig?

Ook je mobiele telefoon kan gehackt worden. Dit kan gebeuren als iemand bij je telefoon kan en je wachtwoord weet. Een andere manier om toegang tot je telefoon krijgen is via malware die verstopt zit in apps die je download.

Er zijn een paar basistips om te voorkomen dat je telefoon gehackt wordt:

  • Zorg voor een toegangscode op je telefoon en houd deze geheim.

  • Werk je telefoon bij als er updates beschikbaar zijn.

  • Download niet zomaar een app, denk eerst even na of deze app wel betrouwbaar is

  • Let goed op als je gebruik maakt van een openbaar netwerk.

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen kan het toch zijn dat je mobiele telefoon gehackt wordt. Met een webcam cover zorg je er dan in ieder geval voor dat niet meegekeken kan worden via de camera’s van je mobiele telefoon.

De webcam covers van Webcamcovers.nl

Bij Webcamcovers.nl heb je de keuze tussen plastic en aluminium webcam covers. Deze webcam covers zijn van hoge kwaliteit en zeer eenvoudig te installeren. Bovendien heb je er geen last van tijdens het gebruiken van je laptop. Dit is zeker zo wanneer je kiest voor een aluminium webcam cover. Deze zijn namelijk zo dun dat je de webcam cover zelfs gewoon kunt laten zitten bij een dichtgeklapte laptop.

De webcam covers van Webcamcovers.nl zijn compatibel met elk apparaat. Het maakt dus niet uit welk merk laptop, tablet of mobiele telefoon je gebruikt.

Uiteraard kun je de webcam covers in verschillende aantallen bestellen. Dat is handig als je meerdere apparaten gebruikt waarvoor je een webcam cover wil kopen. Maar je kunt de webcam covers natuurlijk ook als klein cadeautje uitdelen aan bijvoorbeeld je familie of vrienden.