AT webdesign
Image default
Business / Agriculture and Forestry

Wat is Vitamine D

Zijn zonnestralen schadelijk voor het lichaam? Deze vraag wordt ieder jaar gesteld als de zomer er aan komt. Zonnestralen kunnen wel degelijk schadelijk zijn voor het lichaam, het is algemeen bekend dat zonnestralen zelfs kanker verwekkend zijn. Ondanks de vele waarschuwingen die worden gegeven, is er toch een groep die het advies niet opvolgt en zonder bescherming de felle zon in gaat.

Het is een keuze die gemaakt moet worden, zonnestralen kunnen schadelijk zijn voor het lichaam maar bij het ontwijken van de zon wordt er geen vitamine D aangemaakt. Gelukkig zijn er middelen ontworpen die het lichaam beschermen tegen de zon, denk hier bij aan zonnebrand. Als je futloos voelt en denkt een depressie te hebben kan het zijn omdat het lichaam een kort heeft aan vitamine D. Als het lichaam over vitamine D beschikt worden de botten en tanden sterker, het afweersysteem is sterker en het risico op botontkalking wordt geminimaliseerd. Er kan dus gezegd worden dat het noodzakelijk is om in de zon te zitten.

In Nederland zijn meestal de weersomstandigheden regenachtig ondanks dat er vier seizoenen zijn. Dit betekent dat er in het jaar maar weinig zonnige omstandigheden zijn en geen vitamine D in het lichaam aangemaakt kan worden. Topvitamins is hiervoor de oplossing, dit zijn supplement die gemiste waardes in een lichaam aan- of opvullen. Veel mensen vragen zich af of de supplementen wel gezond zijn voor het lichaam omdat zij denken dat het geen natuurlijke producten zijn maar in tegen deel, de natuurlijke producten/vitamines zijn tot pillen verwerkt zodat deze gemakkelijk zijn in te nemen. Het gebrek aan vitamines in het lichaam is te danken aan de luiheid en de tijd van een persoon, het kost te veel tijd en moeite om op te letten welke vitamines je wel en niet binnen krijgt en welke moet aanvullen. De supplementen zijn aanvullende voedingsmiddelen die voor extra vitamines zorgen. De bovenstaande risico’s worden door het gebruik van supplementen voorkomen.

http://www.topvitamins.nl