AT webdesign
Image default
Business / Agriculture and Forestry

Ontvetter

Ben je opzoek naar ontvetters? Dat kan soms lastig zoeken zijn, omdat er vele diverse ontvetters zijn. Het handigst is om dan te zoeken naar een schoonmaak groothandel die een groot aanbod aan ontvetters heeft. Op deze manier zit jouw ontvetter er gegarandeerd bij. Bij soorten ontvetters kan je denken aan een keukenontvetter, koudontvetter, industriële ontvetter en een ontvetter voor je vaatwasser. Deze ontvetters zijn er ook nog in verschillende maten en vormen. In dit artikel ga ik een 2-tal ontvetters bespreken.

Koudontvetter
Een koudontvetter gebruik je voor het ontvetten van onderdelen, gereedschap en anderen mechanische spullen. Deze ontvetters behoren tot industriële ontvetters en hiermee kun je diverse soorten vet en olie gemakkelijk verwijderen van je machines, motoren en overige onderdelen. Als je gebruik maakt van smeermiddelen voor je machines, dan kan je een koudontvetter gebruiken om de oude smeermiddel laag te verwijderen. Koudontvetters zij ook nog duurzame en zuinige producten. Dit komt doordat het tot wel 5 keer zijn eigen volume aan afval kan opnemen. Een ideale ontvetter voor machines en bijbehorende onderdelen dus!

Industriële ontvetter
Industriele ontvetter is voor het zware schoonmaakwerk. Ze zijn het best te gebruiken in de voedingsmiddelenindustrie, pluimveebedrijven, slachterijen etc. Echt bedrijven waar het flink vies kan worden dus. De ontvetters zijn er in verschillende vormen. Zo heb je ze speciaal voor groot keukens, zwembaden, mechanische onderdelen en voertuigen. Voor voedingsbedrijven is het belangrijk om erop te letten dat de ontvetters aan alle eisen van de HACCP wetgeving doen. Voedingsbedrijven zijn namelijk zelf verantwoordelijk voor de productie van veilige en betrouwbare voedingsmiddelen. Hygiëne is erg belangrijk in de voedingsindustrie. Alles moet brandschoon zijn en daarvoor is het ook goed om te kijken of industriële ontvetters wat voor jou zijn. Houd je bedrijf lekker schoon en reinig alles goed zeker nu in de corona periode.

http://fayon.nl